Запази търсене
Виж списък Виж карта
Черноморец
Търси в населени места

Имоти в Черноморец, Бургас за продажба

EUR/м² по зададените от Вас филтри
126 имота
Сортиране

За имотите в град Черноморец

Черноморец се намира на 25 километра от Бургас и само на 9 километра от старинния Созопол. Постоянното население на града наброява 2500 души.

В Реалистимо ще откриете недвижими имоти в град Черноморец и недвижими имоти в област Бургас. Курортното селище разполага с общо четири плажни ивици, всяка от която е различна сама по себе си. Тук може да намерите както спокойни самотни плажове така и оживени. Само 1.5 км ви делят от плажната ивица на къмпинг Градина, където заливът е подходящ за сърф и любители на силни усещания. Една от забележителностите на Черноморец е райската градина и православния храм "Свети Никола". Райската градина е пред самия храм. Храмът е нова едноетажна постройка. През 1994 година е бил опожарен и са били спасени само дървен кръст и икона на "Свети Никола". Сградата е възстановена със средства на местните жители. В градчето има две дискотеки за осигуряване на интересен нощен живот. Те работят от 22:30 до зори, едната със зала от 120 човека, а другата на самия централен плаж. 

Разгледайте също всички наши обяви за имоти под наем в град Черноморец

Бюлетинът за недвижими имоти

Така ще си в час с новото при имотите, статистики и новини от Реалистимо, без спам:

Записахте се успешно.
Моля, въведете Имейл. Моля, въведете валиден Имейл. Моля, изберете Тип на профила. Моля, въведете град. Моля, изберете град от предложенията в падащия списък при попълването на полето. Излезе проблем. Моля, опитайте по-късно.
US